18 | 04 | 2024
Megafon díj
2019 február 04., hétfő 00:00

Megafon díj logo

A Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke 2018-ban díjat alapított a hallgatói munka elismerésére. A SZTEKOMM Megafon díj célja, hogy kiemelje és megtisztelje minden évfolyam azon hallgatóját, aki önzetlenül és erőn felül vett részt a tanszék életének szervezésében, sikerességének biztosításában, hallhatóságának és láthatóságának felerősítésében.

Eddigi díjazottaink

2020: Juhász Krisztina

Juhász Krisztina múlhatatlan érdemeket szerzett többek között a tanszéki marketing rendszerbe szervezésével, a nyílt napoktól a KommIN Facebook-csoporton át a Kommpingig való éves tervekben gondolkodásával, a roadshow minden korábbinál kiterjedtebb formájának megszervezésével, a kreatív tartalmak sokszínű megalkotásával és végül törhetetlen tettrekészségével. 

2019: Gábor Dóra

Gábor Dóra múlhatatlan érdemeket szerzett többek között elsős korától töretlen roadshows lelkesedésével, remek tömörkényes diákok sokaságának SZTEKOMM-ra hívásával, személyiségéből fakadó kedvességének kovásszá tételével, elsős évfolyamokat segítő gondviselő figyelmével, tanulmányaiból kinövő szakmai pályafutásának példaként állíthatóságával. 

2018: Fabó Gergő

Fabó Gergő múlhatatlan érdemeket szerzett mindenekelőtt a hallgatói önszerveződés és tenni akarás újraszervezésével, emellett a Kommektor rendezvénysorozat létrehozásával és működtetésével, a tanszéki Instagram csatorna létrehozásával és működtetésével, a tudatos brandépítés ösztönzésével, a tanszéki gólyatábor elindításával. 

Utoljára frissítve ( 2021 január 26., kedd 07:34 )
 
Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék

Tanszékvezető:

Prof. Dr. Pusztai Bertalan, DSc, egyetemi tanár

fogadóóra: e-mailben történő előzetes egyeztetés alapján (Tanszéki iroda)

Elérhetőségeink