NYITÓLAP

Archívum

VENDÉGKÖNYV

Impresszum

Keresés:

Humor rovat

Álhírek

Szerző: Tóth Gábor | Feltöltve: 2005-03-04 | Megtekintve 1994 alkalommal. | Nyomtatás

 

Révész Máriusz, a Fidesz szóvivője cáfolta az MSZP azon cáfolatát, miszerint a Központi Statisztikai Hivatal cáfolta volna, hogy Orbán Viktor évértékelő beszédében 2001-es adatokat használt fel. Mindeközben a létminimum alatt élők egyesülete kijelentette: mivel a vitatott időszak alatt tagjainak száma nem csökkent, mindkét esztendő adata felhasználható.

 

Az IRA ír terrorszervezet vezérkari tagjaiként azonosította a Sinn Féin párt három vezetőjét az ír kormány. A hírre reagálva Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnök kijelentette: addig nem foglal állást a kérdésben, amíg nem látta futballozni a terroristának minősített politikusokat.

 

Megérkezett hazánkba az Athletic Bilbao futballcsapata. A baszk gárda pénteken játszik edzőmérkőzést a Debrecennel. Németh Zsolt, a külügyi bizottság fideszes elnöke levélben kérte a miniszterelnököt, hogy - az esetleges bonyodalmak elkerülése végett - még csak említést se tegyen az eseményről.

 

Ismét filmet forgat Szabó István Oscar - díjas rendező. Meg nem erősített információink szerint a főszerepet Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője játssza majd. Az alkotás címe "Csodálatos vagy, Ildikó" lesz.


Hozzászólások

Neved:  E-mail: 

. hozzászólása (kelte: )

 

Még nem érkezett ehhez a cikkhez hozzászólás.

» Nyitólap   » Archívum   » Humor rovat

 

Cikkek a rovatból

Viccek


Banális


Nyuszika, van sapkád?


Álhírek


Viccek


 

Szegedi Tudományegyetem
http://www.u-szeged.hu

Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék
http://www.media.u-szeged.hu

Felelős szerkesztő: Hollósi Zsolt

Impresszum

Design © 2005-2006 by Somogyi Gábor.