Vissza a címlapra!

Az SZTE Médiatudományi Tanszékének online magazinja



Tóth Gábor - gabeszmester@freemail.hu

Álhírek



Révész Máriusz, a Fidesz szóvivője cáfolta az MSZP azon cáfolatát, miszerint a Központi Statisztikai Hivatal cáfolta volna, hogy Orbán Viktor évértékelő beszédében 2001-es adatokat használt fel. Mindeközben a létminimum alatt élők egyesülete kijelentette: mivel a vitatott időszak alatt tagjainak száma nem csökkent, mindkét esztendő adata felhasználható.

Az IRA ír terrorszervezet vezérkari tagjaiként azonosította a Sinn Féin párt három vezetőjét az ír kormány. A hírre reagálva Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnök kijelentette: addig nem foglal állást a kérdésben, amíg nem látta futballozni a terroristának minősített politikusokat.

Megérkezett hazánkba az Athletic Bilbao futballcsapata. A baszk gárda pénteken játszik edzőmérkőzést a Debrecennel. Németh Zsolt, a külügyi bizottság fideszes elnöke levélben kérte a miniszterelnököt, hogy - az esetleges bonyodalmak elkerülése végett - még csak említést se tegyen az eseményről.

Ismét filmet forgat Szabó István Oscar - díjas rendező. Meg nem erősített információink szerint a főszerepet Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője játssza majd. Az alkotás címe "Csodálatos vagy, Ildikó" lesz.

 

2005 március 4.