NYITÓLAP

Archívum

VENDÉGKÖNYV

Impresszum

Keresés:

Lőtér - Közélet rovat

Talmácsi Gábor menedzsere már a címvédésre gondol

Szerző: Gyúrós István | Feltöltve: 2007-11-29 | Megtekintve 1451 alkalommal. | Nyomtatás

 

Megcsináltuk - ez volt Talmácsi Gábor első mondata menedzseréhez, a magyarul is kiválóan beszélő Stefano Favarohoz a Valenciában megnyert 125 kcm-es gyorsaságimotoros- világbajnoki cím után. A menedzserrel a siker részleteiről és a 2008-as szezonról beszélgettünk.

Hogy teltek az első percek a világbajnoki cím elnyerése után? Nagyon kemény időszak volt, Gábor például csak a futam után hat órával tudott átöltözni, addig a versenyszerelésében maradt. 350 médium volt ott a futamon, természetesen mindenki vele akart interjút készíteni. Először velem is csak hat óra körül tudott beszélni hosszabban.

Mit mondott legelőször?

Azt, hogy megcsináltuk!

Hány éve dolgoznak ezért a világbajnoki címért?

2002-ben kezdtük a közös munkát, azóta ez a cél lebeg előttünk. Két éve már nagyon közel kerültünk hozzá, hiszen Gábor bronzérmes lett, ám mindvégig tudtuk, eljön egyszer a mi időnk. Bíztunk magunkban, én pedig bíztam Gáborban, aki azonos technikai feltételek mellett a legjobb motorversenyző a világon.

A futam után a győztes, ám végül csak vb-második Hector Faubel azt nyilatkozta, ő magát tekinti világbajnoknak. Mi erről a véleménye?

Nem foglalkozunk a kérdéssel. Rengeteg újságban és internetes hírportálon olvastam a futamról, ezek egytől-egyig Talmácsi Gábort említik a 125 kcm-es géposztály világbajnokaként. Gábor vasárnap este átvehette az aranyérmét, majd ma délben érkeztünk meg Budapestre, ahol a repülőtéren hihetetlen tömeg várt. Köszönjük szépen minden szurkolónknak a bíztatást.

Jövőre címvédőként a nyolcadlitereseknél indul Gábor. Egy ilyen siker után mi lehet a célkitűzés?

Szerencsére Gábor olyan versenyző, aki bízik magában, és el is hiszi, hogy ő a legjobb a világon. Tiszteljük a versenytársakat, ám ha a technikai háttér az idei színvonalon marad, egyértelmű cél a címvédés, hiszen ő a világbajnok!

A következő heteket mivel töltik?

Elsősorban promóciókra járunk, valamint kiszolgáljuk a sajtót. Heteken belül bemutatják Talmácsi Gábor önéletrajzi könyvét Az életem 200 felett címmel. Hamarosan a közelben járunk majd, hiszen Szegeden is dedikálunk, előtte azonban november 19-21-ig még lesz egy tesztelés Jerezben. Karácsony után talán tudunk néhány hetet pihenni.


Hozzászólások

Neved:  E-mail: 

. hozzászólása (kelte: )

 

Még nem érkezett ehhez a cikkhez hozzászólás.

» Nyitólap   » Archívum   » Lőtér - Közélet rovat

 

Cikkek a rovatból

2009 legcukibb sztárpárja


Valami Amerika 2: jobb, mint az eredeti


Örökké fiatalon


Kinemugrál


Ketyegő karkötők


 

Szegedi Tudományegyetem
http://www.u-szeged.hu

Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék
http://www.media.u-szeged.hu

Felelős szerkesztő: Hollósi Zsolt

Impresszum

Design © 2005-2006 by Somogyi Gábor.